Powstała po tym, jak tradycyjnie zajrzałam na jeden z moich ulubionych blogów R'n'G Kitchen. Ta pasta podkręca smak nie tylko kanapek z wędliną czy jajkiem, ale również świetnie sprawdza się jako sos do sałatek na bazie świeżych warzyw. Przepis na taką sałatkę w niedalekiej przyszłości pojawi się na moim blogu. Póki co Kochani musicie zadowolić się przepisem na pastę z awokado. Polecam :)
Składniki, których będziemy potrzebować:
- awokado 1 sztuka
- jogurt naturalny 150 g
- ser kanapkowy typu feta 120 g
Sposób wykonania:
Awokado kroimy na pół, usuwamy pestkę. Miąższ, po oddzieleniu od skórki, łączymy z serem feta i jogurtem.
Składniki pasty blendujemy i... gotowe. Prawda, że proste?
Smacznego.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Witaj! Cieszę się, że jesteś. Jeśli masz jakieś pytania lub chcesz podzielić się swoją opinią na temat przepisu, napisz! Ten blog jest dla Ciebie... Do zobaczenia.